Evighetsspiralen

Foto: Martin Gabriel

Foto: Martin Gabriel

Foto: Martin Gabriel

Foto: Martin Gabriel


Leave a Comment

Category: Event, Nyheter

MANDAG – FREDAG 30.januar – 3.februar
ÅPENT KL.10.00-17.30
LØRDAG 4.februar
KL.10.00-16.00

Vi stiller ut ‘Evighetsspiralen’ 2 glass skulpturer hele uken.

VELKOMMEN!

Under en ukes tid vises glasskulpturene Evighetsspiralen hos Honning. Her har du også mulighet til å lytte til musikkstykket som tilhörer skulpturen mens du nyter av atmosfären.

Varmt velkommen inn!

Om skulpturene.
Evighetsspiralen er döpt etter et verk skrevet av Olof Lundbeck, framfört av musikkgruppen Grantunga.

Skulpturene er tolkninger av låten som beskriver det uendelige og kontinuerlige, stoftet, materiaen, den minste bestanddelen, på vei til å bli eller på vei til å gå i opplösning.

Anna-Linda Gabriel kombinerer akkurat som Grantunga teknikker/sjangre utifra hva hun vill formidle og har her valgt å kombinere blåst, skulpturert glass med floatglass.

PURPULS – I arbeidet, i naturfenomen og i livsmønster. Glasskunstneren Anna-Linda Gabriel og musikkgruppen Grantunga har med prosjektet Urpuls valgt å uttrykke forskjellige verdeners rytme gjennom deres arbeider. De vil visualisere og tonsette det mønster vi alle er med på å skape, og også de små verdener som vi  er omgitt av. Ambisjonen med arbeidet er å formidle en fornemmelse av tilhørighet og derav uttrykke en ydmykhet for den verden vi er en del av.
Samarbeidet har resultert i en glassutstilling oppdelt i forskjellige “øygrupper” med tilhørende musikk, og en konsert der glass og musikk  har en gjensidig interaktiv rolle – dette med hjelp av filmskaperen Kåre Perssons tolkning.

For mer informasjon kontakt:
Anna-Linda Gabriel på
anna-linda@glassroom.se

Les mer på:
www.anna-lindagabriel.com
www.grantunga.se
www.designarkivet.se  

Grantunga på facebook
Östrans artikel om projektet
Urpuls i Radio Kalmar